Löytää oikea hinta hyvät muoti vaatteet xxmeeting.fi,Valita paras naisten muoti verkossa!

Valita paras naisten muoti verkossa
 
Etusivu / Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Jalostettu normaalisti järjestyksessä. Mutta joskus täytyy tarkistaa tilauksesi ennen lähetä meille sähköpostia. Kiitos yhteistyöstä.

2. Anna informaatio ja oikea osoite, jotta voimme menestyksellisesti vastata kysyntään. Postitoimisto Sitä ei toistaiseksi saa käyttää sähköpostia. Jos paketti katoaa matkalla, väärä toimitusosoite, koska asiakas on raskas taakka vastuusta.

Kun olet ostanut kolme lähetystoiminnan pahoillani, mutta emme voi muuttaa toimitusosoite paketin. Jos käytät paketin ja kuinka valita kortin annat postinkantaja.

Tilauksia, luottokortin laskutusosoitteen on oltava osoite, muuten emme voi käsitellä pyyntöä huhtikuussa.

osoite
Epämiellyttävä, lähetämme PL. Jos kerätään allekirjoituksia, tai anna mitään paketteja. Joten antaa meille lisätietoja toimitusaika ja puhelinnumero tarvitaan. Jos osoite on väärä, eikä sitä voida käyttää, koska hanke on asiakkaan vastuulla palata ja maksaa rahdin.

jalanjälki
seuranta sähköpostiliikenteen verkossa. Kun komento tietty määrä online-seuranta ja linkityksen vahvistus sähköposti lähetetään

EMS. Http://www.ems.com.cn
DHL: http: //www.dhl.com/en/
Viesti: HTTP //www.17track.net/
(1) takaisin. Tavarat on palautettava alkuperäisessä pakkauksessa ja alkuperäisessä kunnossa.
Syy (esimerkiksi valitsemasi koko ja väri), se voi kestää 2 palauttaa oikeutensa.

Jos lähetät pyynnön, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Takaisin

© 2019 www.xxmeeting.fi. naisten alusvaatteet ja yöpuvut,naisten muoti korut,alennus Kengät ja T-paidan,Naisten muoti verkossa
Ota yhteyttä , yksityisyys , Toimitus ja palautukset